Personal favorites van de websitebouwer

jul 29, 2022

Als je een website bouwt met als hoofdingrediënt chocolade, moet je wel weten waar je het over hebt. De afgelopen tijd ben ik regelmatig bij ’t Zoete Huys binnengewandeld om me te laten verleiden door een uitgebreid assortiment aan smaken en structuren. Een selectie uit mijn personal favorites, die ik iedereen kan aanraden!

Limoncello

Als ik een doosje bonbons haal, is het altijd een gemengd doosje met melkchocolade en pure chocolade. Maar je moet altijd goed naar het advies van Melvin en Marjon luisteren! Ze hebben een heerlijke bonbon met Limoncello, die uiteraard heel lekker is met melkchocolade, maar de pure chocola geeft een perfect contrast met de zoetzure vulling.

Torentjes

Wie aan Zaltbommel denkt, denkt wellicht aan de toren. Bonbons in de vorm van een toren kunnen dan ook niet ontbreken. De langgerekte vorm geeft het eten ervan een bepaalde dimensie, en de vulling bevat een heerlijke crunch. Eet deze bonbon mindful en langzaam op, om heerlijk een paar minuten te genieten!

Aardbeien

Waar ik in de zomer echt voor om zou lopen zijn de dagverse aardbeien omgeven door melk- of witte chocolade. Er zitten er een aantal op een houten stokje, en is dus niet zomaar een klein tussendoortje! Ze worden ’s ochtends gemaakt door Marjon, dus je bent er zeker van dat de aardbeien vers zijn. Met witte chocolade is echt een van mijn personal favorites, maar als die op zijn geniet ik net zoveel van de melkchocolade variant. Wanneer ze ze hebben is het zeker de moeite waard om ze te halen!

Cannoli

Hoewel ’t Zoete Huys vooral een chocoladewinkel is, hebben ze ook andere dingen. Mocht ik een keer iets anders willen, neem ik een doosje cannoli mee. Ze hebben wel 10 verschillende smaken voor de vulling! Van zabaglione tot bloedsinaasappel, maar ook karamel zeezout en stroopwafel. Lekker voor bij de koffie of gewoon als tussendoortje. Zelf neem ik altijd die met witte chocoladevulling mee, maar ik vul een doosje altijd met verschillende smaken voor de afwisseling.

Wil je nog wat proeven?

Daar kan ik nooit nee tegen zeggen. Ik laat me graag verrassen door smaken die ik zelf niet zo snel laat kiezen. Maar zo kom je er wel achter wat er allemaal te krijgen is in ’t Zoete Huys! Stap binnen, laat je adviseren door Melvin of Marjon en loop altijd tevreden en met een hoop lekkers weer naar buiten.

Tekst: Anoek de Lange