Chocolade Eindejaarsgeschenken

sep 9, 2022

Wil je je collega’s verrassen met iets lekkers voor de feestdagen, of heb je van je leidinggevende de opdracht gekregen om eindejaarsgeschenken te regelen? Dan ben je bij ’t Zoete Huys aan het juiste adres!

Of het nu is voor Sinterklaas, Kerst, algemeen eindejaarsgeschenk, of juist iets heel specifieks, wij kunnen je helpen!

Sinterklaas

Bij uitstek het feest van de zoete lekkernijen. De chocoladeletters mogen natuurlijk niet ontbreken. Wij kunnen ze leveren in allerlei smaken, alle letters, kaal of versierd. Alle wensen zijn bespreekbaar, wij doen onze klanten graag plezier met maatwerk. Heb je er 5 nodig of 500? Alles kan!

Wil je iets anders dan een chocoladeletter? Ook dat is uiteraard mogelijk. Laat je inspireren door voorbeelden op onze website, vraag Marjon of Melvin om advies of leg je idee bij ons neer, en wij gaan voor je aan het werk.

Wil je er zeker van zijn dat we een grote oplage naar jouw wens kunnen leveren? Met de hitte moet je er misschien niet aan denken, maar geef je bestelling dan voor de zomervakantie aan ons door! Dan gaan wij ermee aan de slag en ben je ervan verzekerd van dat je de bestelde chocolade, zoetigheid en snoepgoed op tijd geleverd krijgt.

Kerst

Kerstmannen, schattig gedecoreerde huisjes, dieren met kerstmutsen op, Kerst biedt genoeg inspiratie voor chocola in allerlei vormen en maten. In combinatie met al het andere lekkers wat wij verkopen zoals bijvoorbeeld snoepgoed en thee, hebben wij alles in huis om prachtige en lekkere kerstpakketten te maken.

Wil je er iets aan toevoegen wat niet standaard in ons assortiment zit? We kunnen uiteraard andere dingen voor je bestellen. Ons doel is om met onze producten een lach op het gezicht van iedereen te toveren, dus we zullen er altijd naar streven om het de klant naar wens te maken aan de hand van zijn of haar wensen en verzoeken.

Ook voor de kerstpakketten en kerstgeschenken geldt: wees op tijd. We zullen uiteraard altijd kijken wat we voor je kunnen betekenen, maar als je voor de zomervakantie bij ons bestelt, hebben we ruim de tijd om alles in orde te maken.

Eindejaarsgeschenken

Eindejaarscadeaus hoeven natuurlijk niet gelinkt aan de feestdagen te zijn of per se dat thema te volgen. Wij kunnen onze chocolade, pakketten en geschenken personaliseren naar welk thema of welke sfeer dan ook gewenst is. Chocolade kunnen wij bedrukken met het logo van het bedrijf, een afbeelding of een tekst. Ook qua vorm is er heel veel mogelijk. Heb je er een idee bij, of juist helemaal niet? Neem contact met ons op! Samen bespreken we de mogelijkheden en wij zullen er iets moois van maken. Wees er bij grote oplagen van eindejaarsgeschenken op tijd bij om ze te bestellen!

Andere gelegenheden

Omdat wij maatwerk bieden, kan je ons inschakelen voor welke gelegenheid je ook bedenkt. Van iets groots als eindejaarsgeschenken voor een paar honderd mensen, tot trouwbedankjes voor een kleine bruiloft, wij denken met je mee en gaan met plezier voor je aan het werk. Onze passie voor wat wij doen straalt af in de persoonlijkheid van de dingen die wij maken en onze creativiteit zetten wij in om een geschenk, groot of klein, naar wens te presenteren. Ben je geïnspireerd, heb je een vraag of juist een idee? Neem contact met ons op, wij staan voor je klaar!